Inpakken, assembleren & verpakken

Inpakwerk in Den Bosch

Het inpakwerk wordt bij de Bossche Inpakcentrale in Den Bosch voor een deel machinaal gedaan. Hiervoor gebruiken wij moderne krimp- en sealmachines die uw product voorzien van een hoogwaardige, beschermende verpakking. Een groot deel van de werkzaamheden gebeurt echter handmatig bij ons verpakkingsbedrijf in Den Bosch: inpakken, verpakken, ompakken, stickeren, bundelen en het vullen van displays. Daarnaast verzorgen we de montage en assemblage van uiteenlopende technische apparaten.

Vragen? Maak nu een vrijblijvende afspraak bij ons ! Maak een afspraak

Inpakwerk gebeurt bij ons in Den Bosch op een maatschappelijk verantwoorde manier

Voor het inpakken en verpakken van goederen werken wij samen met de zorginstelling Cello in Den Bosch. Hier verblijven mensen met een verstandelijke beperking. Deze mensen doen een deel van het inpakwerk en ompakwerk op onze locatie in Den Bosch. Ook verrichten zij assemblagewerkzaamheden voor ons in Den Bosch. Dit zorgt ervoor dat ze een zinvolle dagbesteding hebben. Hierdoor hebben zij een maatschappelijke rol en hoeven zij zich niet anders te voelen dan anderen. Ze doen het inpakken en verpakken van het inpakwerk in Den Bosch met veel precisie en plezier. Daarnaast zijn de packaging-experts van de Bossche Inpak Centrale zelf ook in te schakelen voor het uitvoeren van grafische afwerking aan uw goederenverpakking.

Kom meer te weten over onze dienstverlening

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van inpakwerk in Den Bosch of wilt u een offerte aanvragen voor het inpakken en verpakken van uw goederen? Neem dan contact met ons op via 073 621 33 97 of stuur een e-mail naar info@bossche-inpakcentrale.nl.

Bossche Inpak Centrale BV