Ompakken in Den Bosch

Ervaren packaging-adviseurs
Geautomatiseerde informatievoorziening
vakmanschap gebaseerde adviezen

U schakelt de Bossche Inpakcentrale in als u goederen wilt laten ompakken in Den Bosch. Ompakken is het opnieuw inpakken van uw goederen, eventueel door de verpakking te sealen met een van de handige machines bij ons verpakkingsbedrijf in Den Bosch. Hierdoor is uw product ook netjes luchtdicht verpakt. Wij zullen het product daarna opslaan tot het verzonden wordt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Het ompakken van uw goederen in Den Bosch

Een groot deel van de werkzaamheden gebeurt bij ons handmatig. Het gaat dan bijvoorbeeld om het inpakken, ompakken, bestickeren na grafische bewerking en bundelen van uw producten en goederen in Den Bosch. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van mensen die een verstandelijke beperking hebben. Zij zijn lid van de stichting Cello. Wij vinden het namelijk belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en mensen met een verstandelijke beperking in een nuttige, betaalde, dagbesteding te voorzien. Deze mensen verzorgen een deel van het in- en ompakken van uw goederen uit de opslag in Den Bosch.

Bescherm uw goederen optimaal met een sealing

Het komt maar al te vaak voor dat producten breekbaar zijn. Of luchtdicht moeten worden afgesloten zodat er geen stof of vuil bij kan komen. In dat geval kunt u kiezen voor het sealen van uw verpakking in Den Bosch. Hiervoor gebruiken wij moderne seal- en krimpmachines. Dankzij ons deskundige inpakwerk sealen wij uw product van een hoogwaardige verpakking die optimale bescherming biedt bij het transport vanuit Den Bosch.

Vraag meer informatie aan over het ompakken van goederen

Wilt u meer informatie over het ompakken van goederen in Den Bosch of onze werkwijze met betrekking tot het sealen van uw verpakking in Den Bosch? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 073 621 33 97 en info@bossche-inpakcentrale.nl. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bossche Inpak Centrale BV