Grafische afwerking in Den Bosch

Ervaren packaging-adviseurs
Geautomatiseerde informatievoorziening
vakmanschap gebaseerde adviezen

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat de grafische afwerking van uw producten verzorgt, kunt u bij de Bossche Inpakcentrale in Den Bosch terecht. Kies er bijvoorbeeld voor om uw logo op de goederenverpakking te laten drukken. Hierdoor is het voor uw klanten meteen duidelijk van wie ze een pakket ontvangen hebben.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Deskundige grafische afwerking van uw product in Den Bosch

Dankzij een deskundige en professionele grafische afwerking zorgen onze vakmensen ervoor dat uw product netjes afgewerkt wordt voordat het naar de klant gaat vanuit onze opslag in Den Bosch. Wilt u uw logo groot op de goederenverpakking hebben? Of wilt u een logo op uw product laten drukken of deze laten bestickeren? Wij kunnen dit voor u regelen tijdens de assemblagewerkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat de grafische afwerking in Den Bosch van uw product altijd tiptop in orde is en dat deze aan al uw wensen voldoet. Het proces volgt u door middel van ons geautomatiseerde informatiesysteem. Hierdoor weet u altijd in welk deel van het proces uw product zich bevindt.

Vraag meer informatie aan over onze grafische dienstverlening

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van ons bedrijf? Of wilt u weten wat wij als logistieke dienstverlener in Den Bosch precies kunnen doen qua grafische afwerking van uw product? Neem contact met ons op via 073 621 33 97 of stuur een e-mail naar info@bossche-inpakcentrale.nl.

Bossche Inpak Centrale BV