Opslag, orderpicking & transport

Voor de opslag van goederen in regio Den Bosch moet u bij de Bossche Inpakcentrale zijn. In onze beveiligde en verwarmde opslagruimte in Den Bosch hebben wij de capaciteit om voor ruim 1.000 pallets (tijdelijke) goederenopslag te voorzien. Onze tijdelijke opslagruimte in Den Bosch is bovendien voorzien van een volledig geautomatiseerd informatiesysteem. Hierdoor heeft u altijd een goed inzicht in de stand van zaken en bent u altijd op de hoogte van het proces. Daardoor hoeft u zich nooit zorgen te maken, of af te vragen of die ene strakke deadline wel wordt behaald. Wij zorgen dat alles goed komt en u kunt van een afstandje toekijken.

Vragen? Maak nu een vrijblijvende afspraak bij ons ! Maak een afspraak

Waarom kiezen voor tijdelijke opslag van uw goederen in Den Bosch?

Gedurende de verpakkingsklus kunt u uw goederen dus op tijdelijke basis in onze opslagruimte in Den Bosch laten staan, maar indien gewenst kunnen ze ook langer bij ons opgeslagen staan. In het laatste geval leveren wij de gewenste producten op afroep bij u af terwijl u het overzicht houdt dankzij ons geavanceerde informatievoorzieningssysteem. Desgewenst verzorgen wij ook het transport naar uw klanten met onze eigen wagens vanaf onze goederenopslag in Den Bosch. Zo is onze goederenopslag meer dan alleen een tijdelijke opslag in Den Bosch. Wij verwerken uw orders vanaf het regelen van de verpakkingen tot aan orderpicking en verzending. Ook zorgen wij ervoor dat alles in het proces volgens uw wensen wordt geregeld. Van inpakken en ompakken tot het regelen van de verzending. U kunt er daarnaast ook voor kiezen om ons maar een deel van het proces te laten verzorgen, zoals het bestickeren van uw producten.

Vraag meer informatie over onze goederenopslag in Den Bosch

Wij hebben een tijdelijke opslagruimte in Den Bosch waar wij uw producten voor kortere of langere termijn opslaan. Bent u geïnteresseerd in de diensten die wij als logistieke dienstverlener in Den Bosch aanbieden op het gebied van goederenopslag? Of wilt u graag gebruikmaken van onze tijdelijke opslagruimte in Den Bosch? Neem contact met ons op door te bellen naar 073 621 33 97 of stuur een e-mail naar info@bossche-inpakcentrale.nl.