Een opslagruimte huren in Den Bosch

Voor een opslagruimte voor uw goederen in regio Den Bosch moet u bij de Bossche Inpakcentrale zijn. In onze beveiligde en verwarmde opslagruimte in Den Bosch hebben wij de capaciteit om voor ruim 1.000 pallets, al dan niet tijdelijke, goederenopslag te voorzien. Onze tijdelijke opslagruimte in Den Bosch is bovendien voorzien van een volledig geautomatiseerd informatiesysteem voor uw opslag. Hierdoor heeft u altijd een goed inzicht in de stand van zaken en bent u altijd op de hoogte van het proces. Daardoor hoeft u zich nooit zorgen te maken of af te vragen of die ene strakke deadline wel wordt behaald. Wij zorgen dat alles goed komt en u kunt van een afstandje toekijken.

Vragen? Maak nu een vrijblijvende afspraak bij ons ! Maak een afspraak

Waarom kiezen voor tijdelijke opslag van uw goederen in Den Bosch?

Gedurende de verpakkingsklus kunt u uw goederen dus op tijdelijke basis in onze opslagruimte in Den Bosch laten staan, maar indien gewenst kunnen ze ook langer bij ons in opslag staan. In het laatste geval leveren wij de gewenste producten op afroep bij u af terwijl u het overzicht houdt dankzij ons geavanceerd informatievoorzieningssysteem. Vanaf onze goederen opslag in Den Bosch verzorgen wij desgewenst ook het transport naar uw klanten met onze eigen wagens. Zo is onze goederenopslag meer dan alleen een tijdelijke opslag in Den Bosch. Wij verwerken uw orders vanaf het regelen van de verpakkingen tot aan orderpicking en verzending. Ook zorgen wij ervoor dat alles in het proces volgens uw wensen wordt geregeld. Van inpakken en ompakken tot het regelen van de verzending. U kunt er daarnaast ook voor kiezen om ons maar een deel van het proces te laten verzorgen, zoals het bestickeren van uw producten.

Vraag meer informatie over onze goederenopslag in Den Bosch

Vertrouw op de Bossche Inpakcentrale voor uw tijdelijke opslagruimte in Den Bosch. Sla uw goederen op in onze opslagruimte in Den Bosch voor kortere of langere termijn. Bent u geïnteresseerd in de diensten die wij als logistieke dienstverlener in Den Bosch aanbieden op het gebied van goederenopslag? Of wilt u graag gebruikmaken van onze tijdelijke opslagruimte in Den Bosch? Neem contact met ons op door te bellen naar 073 621 33 97 of stuur een e-mail naar info@bossche-inpakcentrale.nl.

Bossche Inpak Centrale BV