Assemblagewerkzaamheden Den Bosch

Ervaren packaging-adviseurs
Geautomatiseerde informatievoorziening
vakmanschap gebaseerde adviezen

Assemblagewerkzaamheden kunnen erg tijdrovend zijn, waardoor u hiervoor graag een deskundige partij inschakelt voor het assembleren van producten in regio Den Bosch. De Bossche Inpakcentrale is hét bedrijf in de wijde omgeving van Den Bosch waar u assemblage van uw producten aan kunt uitbesteden. Met veel precisie en plezier voeren wij deze werkzaamheden volledig volgens uw wensen uit. Waar mogen wij u mee van dienst zijn?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wat voor assemblagewerkzaamheden voeren wij in Den Bosch uit?

Met assemblagewerkzaamheden richten wij ons bij de Bossche Inpakcentrale in Den Bosch op het assembleren van producten en promotiematerialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan displays, productpakketten en nog veel meer. Daarnaast geven wij u ook advies over de grafische afwerking van deze producten, zodat uw klanten direct weten wie de producten gestuurd heeft. Het grote voordeel is dat uw klant deze producten niet meer zelf in elkaar hoeft te zetten, wat resulteert in een hoog gebruikersgemak. Dit heeft uiteraard een positieve invloed op de dienstverlening die u aanbiedt. Assemblage uitbesteden aan een deskundig bedrijf in Den Bosch is dus zeker een goede keuze! Naast de assemblage verzorgen wij ook het inpakken en ompakken van goederen.

Kies voor het uitbesteden van de assemblage aan een betrokken bedrijf uit Den Bosch

Bij de Bossche Inpakcentrale vinden wij het belangrijk om maatschappelijk te ondernemen, ook met onze assemblagewerkzaamheden. Daarom hebben wij en samenwerkingsverband met zorginstelling Cello. Mensen met een verstandelijke beperking helpen ons met het assembleren van producten bij ons bedrijf in Den Bosch. Daarnaast voeren zij ook andere werkzaamheden uit, zoals het ompakken en sealen van producten. Op deze manier hebben zij een nuttige dagbesteding en hebben zij een maatschappelijk betrokken positie. Dit heeft een positieve invloed op hen, omdat zij hun leven kunnen leiden net zoals iedereen. Wanneer u ervoor kiest om uw assemblagewerkzaamheden uit te besteden aan ons bedrijf in Den Bosch, kiest u voor een maatschappelijk verantwoorde manier van het uitbesteden van uw assemblage. En dat juichen wij alleen maar toe!

Ontdek wat er allemaal mogelijk is

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het assembleren van producten bij de Bossche Inpakcentrale in Den Bosch? Wij bespreken onze dienstverlening graag met u en maken indien gewenste een vrijblijvende offerte op. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 073 621 33 97 of stuur een e-mail naar info@bossche-inpakcentrale.nl.

Bossche Inpak Centrale BV