Bestickering in Den Bosch

Ervaren packaging-adviseurs
Geautomatiseerde informatievoorziening
vakmanschap gebaseerde adviezen

Zoekt u iemand die de bestickering van uw product kan verzorgen in Den Bosch? Wij van de Bossche Inpakcentrale regelen dit voor u! U hoeft alleen maar aan te geven wat onze specialisten uit Den Bosch voor u kunnen doen, wat u wilt laten stickeren en waar u wilt dat wij de stickers plakken. Dan zorgen wij ervoor dat alles geregeld wordt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Kies voor unieke bestickering van uw goederen in Den Bosch

Dus u bent op zoek naar een bedrijf dat de bestickering en grafische afwerking van uw product verzorgt in Den Bosch? Zoek niet verder! Wij kunnen in Den Bosch uw producten of de gehele verpakking voorzien van bestickering met de door u gekozen stickers. Het stickeren in Den Bosch wordt voor een deel gedaan door mensen met een verstandelijke beperking vanuit zorginstelling Cello. Zo hebben zij een maatschappelijk betrokken dagbesteding en uiteraard krijgen ze een vergoeding voor hun werkzaamheden. Naast het stickeren van uw producten in Den Bosch, kunnen wij uw goederen ook inpakken of (tijdelijk) opslaan in onze opslagruimte te Den Bosch. Het proces volgt u door middel van ons geautomatiseerde informatiesysteem. Dankzij deze actuele informatie bent u altijd op de hoogte van het proces waar uw product zich in bevindt.

Ontdek de mogelijkheden voor het stickeren van goederen in Den Bosch

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of wilt u weten wat wij qua bestickering in Den Bosch precies voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 073 621 33 97, stuur een e-mail naar info@bossche-inpakcentrale.nl of vul ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst met het stickeren van uw producten in Den Bosch.