Bestickering in Den Bosch

Ervaren packaging-adviseurs
Geautomatiseerde informatievoorziening
vakmanschap gebaseerde adviezen

Wilt u bestickering op uw product in Den Bosch? Wij van de Bossche Inpakcentrale regelen dit voor u! U hoeft alleen maar aan te geven wat onze specialisten uit Den Bosch voor u kunnen doen, wat u wilt laten stickeren en waar u wilt dat wij de stickers plakken. Dan zorgen wij ervoor dat alles geregeld wordt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een unieke bestickering van uw goederen in Den Bosch

Wij verzorgen de bestickering en grafische afwerking van uw product in Den Bosch. Onze experts uit Den Bosch voorzien uw producten of de gehele verpakking van bestickering met de door u gekozen stickers. Het stickeren in Den Bosch wordt voor een deel gedaan door mensen met een verstandelijke beperking vanuit zorginstelling Cello. Zo hebben zij een maatschappelijk betrokken dagbesteding. Uiteraard krijgen ze een vergoeding voor hun werkzaamheden. Naast het stickeren van uw producten in Den Bosch, kunnen wij uw goederen ook inpakken of (tijdelijk) opslaan in onze opslagruimte te Den Bosch. Het proces volgt u door middel van ons geautomatiseerde informatiesysteem en zo bent u altijd op de hoogte van het proces waarin uw product zich bevindt.

Ontdek de mogelijkheden voor het stickeren van goederen in Den Bosch

Bent u nieuwsgierig naar wat wij op het gebied van bestickering in Den Bosch voor u kunnen betekenen? Of heeft u vragen over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op via 073 621 33 97, stuur een e-mail naar info@bossche-inpakcentrale.nl of vul ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst met het stickeren van uw producten in Den Bosch.

Bossche Inpak Centrale BV