Logistieke dienstverlener Den Bosch

Ervaren packaging-adviseurs
Geautomatiseerde informatievoorziening
vakmanschap gebaseerde adviezen

De Bossche Inpakcentrale is dé logistieke dienstverlener in Den Bosch op het gebied van packaging. Met onze ruime en jarenlange ervaring in de packaging-branche weten wij exact wat nodig en mogelijk is op verpakkingsgebied. U schakelt ons in voor advies over de meest geschikte productverpakking. Of het nu om efficiency, bescherming of juist een andere uitstraling gaat, maak gerust gebruik van onze specialistische ervaring.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dé logistieke dienstverlener in Den Bosch op het gebied van inpakwerk

Of u nu op zoek bent naar een specialist die uw product een andere uitstraling geeft dankzij bestickering of iemand die zeer efficiënt inpakwerk voor uw goederen levert; bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw product netjes en snel verpakt wordt. Wij werken hiervoor samen met zorginstelling Cello. Dit is een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Door onze samenwerking krijgen deze mensen de kans om een maatschappelijke rol aan te nemen en een gewoon leven te leiden. Zo zijn wij niet zomaar een logistieke dienstverlener in Den Bosch, maar zetten wij ons ook in voor de maatschappij.

Schakel ons in als uw dienstverlener

Wilt u graag meer informatie over onze producten of diensten, zoals het sealen en ompakken van uw producten? Neem dan contact met ons op via 073 621 33 97 of stuur een e-mail naar info@bossche-inpakcentrale.nl. Als logistieke dienstverlener in Den Bosch beantwoorden we graag al uw vragen.

Bossche Inpak Centrale BV