Inpakken en ompakken Den Bosch

Ervaren packaging-adviseurs
Geautomatiseerde informatievoorziening
vakmanschap gebaseerde adviezen

Het inpakken en ompakken van uw goederen laat u graag over aan een specialist in regio Den Bosch. Bij de Bossche Inpakcentrale denken we graag mee welke verpakkingen het beste bij uw goederen passen. Mogen wij met u meedenken over de beste verpakkingsoplossing voor uw bedrijf?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Goederen laten inpakken en ompakken bij ons in Den Bosch

De werkzaamheden voor het inpakken en ompakken van goederen voeren wij deels machinaal uit met moderne krimp- en sealmachines in onze vestiging in Den Bosch. Daarnaast worden wij hierbij ondersteund door zorginstelling Cello; hun bewoners krijgen bij ons een maatschappelijk betrokken en zinvolle dagbesteding op locatie. Het inpakwerk in Den Bosch betekent eenvoudigweg dat de juiste goederen bij elkaar verpakt worden. Met ompakwerkzaamheden richten wij ons juist op het opnieuw verpakken van goederen die eerder al verpakt zijn geweest. Ideaal wanneer uw goederen uit onze opslag toch apart verzonden moeten worden.

Schakel onze packaging-experts in voor uw verpakkingswerkzaamheden

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van inpakken en ompakken die wij als logistieke dienstverlener in Den Bosch aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op. Wij zijn bereikbaar als u belt naar 073 621 33 97 of stuur een e-mail naar info@bossche-inpakcentrale.nl.

Bossche Inpak Centrale BV